ΚΡΕΒΑΤΙΑ
2
ΑΤΟΜΑ
4-5
ΠΙΣΙΝΑ
Ιδιωτική  Θερμαινόμενη
WIFI
ΝΑΙ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΝΑΙ

Βίλα Αλθαία

ΓΕΝΙΚΑ

     Η βίλα Αλθαία βρίσκεται στους Πεύκους, κοντά στη Λίνδο και μόλις 150μ. από την παραλία. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα επιπλέον δωμάτιο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μονόκλινο δωμάτιο και ένα WC. Επίσης διαθέτει μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4-5 άτομα.

A.M.A. 00000399942

Η ΒΙΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

   Το εσωτερικό του σαλονιού και του καθιστικού είναι διακοσμημένα με φυσική πέτρα και ξύλο. Το τζάκι, τα έπιπλα, ο φωτισμός και η διακόσμηση είναι ειδικά επιλεγμένα για να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα οικειότητας για στιγμές ζεστασιάς και χαλάρωσης. Υπάρχει δορυφορική τηλεόραση και κλιματιστικά, η χρήση των οποίων συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Το σαλόνι και η κουζίνα είναι ενιαίος χώρος και μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στα υπνοδωμάτια.

      Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, φούρνο, κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, μεγάλο ψυγείο με καταψύκτη και μηχανή πάγου, καφετιέρα, βραστήρα, φρυγανιέρα, τοστιέρα και μπλέντερ. Υπάρχει πλήρες σετ μαχαιροπίρουνων, μαγειρικά σκεύη και σκεύη σερβιρίσματος. Θα βρείτε επίσης σίδερο και σιδερώστρα.

     Η βίλα διαθέτει δύο δίκλινα υπνοδωμάτια με μονά κρεβάτια ξενοδοχειακού τύπου που μπορούν να ενωθούν δημιουργώντας ένα διπλό κρεβάτι, εφόσον ζητηθεί. Τα ολοκαίνουργια ποιοτικά στρώματα παρέχουν μέγιστη άνεση. Σε κάθε κρεβατοκάμαρα υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση. Τα σεντόνια αλλάζονται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ υπάρχουν επιπλέον σεντόνια και ελαφριά παπλώματα για να αλλάζετε όσο συχνά θέλετε, δωρεάν. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι πλήρως κλιματιζόμενα και διαθέτουν WiFi με πρόσβαση στο internet. Διατίθενται παιδικό κρεβάτι και παιδικό καρεκλάκι κατόπιν αιτήματος.
 
     Η βίλα διαθέτει ένα μπάνιο με διπλό ντους και ένα WC διακοσμημένο με μάρμαρο. Σε περίπτωση που θα χρειαστεί ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο, υπάρχει ένα playroom/αποθήκη, στο ημι-υπόγειο, στο ίδιο επίπεδο με το σαλόνι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονόκλινο δωμάτιο.


ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

     Η βίλα διαθέτει ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ, που την καθιστούν μοναδική εμπειρία για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Υπάρχουν επίσης ξαπλώστρες και έπιπλα κήπου. Ο φωτισμός και το περιβάλλον προσφέρουν μια εξαιρετικά ρομαντική ατμόσφαιρα. Στο πίσω μέρος της βίλας υπάρχει μια μικρή σπηλιά για να εξερευνήσετε.

ΠΑΡΟΧΕΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

· Κλιματισμός
· Internet υψηλής ταχύτητας
· Δορυφορική τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο
· Συσκευή DVD
· Καθημερινή καθαριότητα, εκτός Κυριακής
· Οι πετσέτες και τα σεντόνια αλλάζουν δύο φορές την εβδομάδα
· Ιδιωτική πισίνα με σπα
· Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων και καθιστικό
· Καφετιέρα
· Σίδερο και σιδερώστρα
· Πλυντήριο ρούχων και απορρυπαντικά
· Χρηματοκιβώτιο, σετ ραπτικής, κιτ πρώτων βοηθειών
· Πιστολάκι μαλλιών
· Καλάθι καλωσορίσματος
· Κούνια για παιδιά και παιδικό καρεκλάκι (κατόπιν αίτησης)
· Ειδικές προσφορές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στους επισκέπτες μας ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και την περίοδο ενοικίασης
· Ειδικές προσφορές για εστιατόρια στους επισκέπτες μας.
. Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο/λιμάνι (με επιπλέον χρέωση)

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Πλησιέστερη παραλία: 200μ
Σταθμός ταξί: 500μ
Σταθμός λεωφορείων: 50μ
Πλησιέστερο εστιατόριο και τοπικό σούπερ μάρκετ: 50μ
ΑΤΜ: 400μ
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων: 350μ
Φαρμακείο: 500μ
Ιατρική περίθαλψη: 400μ
Αεροδρόμιο: 50χλμ
Χωριό Λίνδος: 3,5χλμ
Ρόδος: 50χλμ
Τοποθεσία: 0.5μ από το κέντρο των Πεύκων προς το χωριό Λάρδος (απέναντι από το ξενοδοχείο Κοράλι)

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER





Marketing permission: I give my consent to BLUE DREAM VILLAS to be in touch with me via email using the information I have provided in this form for the purpose of news, updates and marketing.
What to expect: If you wish to withdraw your consent and stop hearing from us, simply click the unsubscribe link at the bottom of every email we send or contact us at newsletter@bluedreamvillas.gr. We value and respect your personal data and privacy. To view our privacy policy, please visit our website. By submitting this form, you agree that we may process your information in accordance with these terms.