ΚΡΕΒΑΤΙΑ
3
ΑΤΟΜΑ
6-8
ΠΙΣΙΝΑ
Ιδιωτική  Θερμαινόμενη
WIFI
ΝΑΙ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΝΑΙ

Βίλα Αλκυόνη

ΓΕΝΙΚΑ

   Η βίλα Αλκυόνη βρίσκεται στον κόλπο Ναβαρόνε, 1500μ από το ιστορικό χωριό της Λίνδου. Διαθέτει τρία δίκλινα υπνοδωμάτια, τρία πλήρως εξοπλισμένα μπάνια με ντους, ένα WC στο ισόγειο και ένα πλήρως εξοπλισμένο εξωτερικό μπάνιο με ντους. Στο ισόγειο υπάρχει τζάκι, σαλόνι, καθιστικό και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 ενήλικες και 2 παιδιά.

   Η βίλα διαθέτει ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ, ξαπλώστρες και ομπρέλες για 8 άτομα, πλακόστρωτη βεράντα και τραπεζαρία κάτω από την ξύλινη πέργκολα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα.

   Υπάρχει επίσης και μια ξεχωριστή εξωτερική κουζίνα για μπάρμπεκιου. Η βίλα και οι εξωτερικοί χώροι είναι προσβάσιμοι από αναπηρική καρέκλα καθώς υπάρχουν ράμπες και ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι στο ισόγειο. Ο ιδιωτικός κήπος των 1500 τ.μ. είναι με γρασίδι, δέντρα και θάμνους. Ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης διαθέτει χώρο για μέχρι και 5 αυτοκίνητα.

Ε.Σ.Λ 1130608

Η ΒΙΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

   Το εσωτερικό του σαλονιού και του καθιστικού είναι διακοσμημένο με φυσική πέτρα, πολύχρωμους πίνακες και ένα όμορφο τζάκι. Τα έπιπλα, ο φωτισμός και η διακόσμηση είναι ειδικά επιλεγμένα για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα οικειότητας για στιγμές ζεστασιάς και χαλάρωσης. Υπάρχει μια έξυπνη τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια και κλιματιστικά, η χρήση των οποίων περιλαμβάνεται στην τιμή. Το σαλόνι και η κουζίνα είναι ενιαίος χώρος και μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στα υπνοδωμάτια. Υπάρχει επίσης ένα WC δίπλα στο σαλόνι.

   Η πολυτελή πλήρως εξοπλισμένη ιταλική κουζίνα διαθέτει οικιακές συσκευές SIEMENS που περιλαμβάνουν φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο, κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, μεγάλο ψυγείο με καταψύκτη και παγομηχανή, καφετιέρα, βραστήρα, τοστιέρα, μίξερ, φρυγανιέρα και μπλέντερ. Υπάρχουν πλήρες σετ μαχαιροπίρουνων, μαγειρικά σκεύη και σκεύη σερβιρίσματος. Στις αποθήκες θα βρείτε επίσης σίδερο, σιδερώστρα, κιτ πρώτων βοηθειών και κουτί ραψίματος.

   Η βίλα Αλκυόνη διαθέτει τρία δίκλινα υπνοδωμάτια, ένα στο ισόγειο με διπλό κρεβάτι και δύο στον πρώτο όροφο, με διπλό κρεβάτι και δύο μονά κρεβάτια. Τα ολοκαίνουργια στρώματα υψηλής ποιότητας παρέχουν μέγιστη άνεση. Μια θυρίδα ασφαλείας διατηρεί τα τιμαλφή σας ασφαλή. Διαθέτει ευρύχωρες ντουλάπες και πιστολάκι μαλλιών σε κάθε δωμάτιο.

   Και τα τρία υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικά μπάνια με ντους, διακοσμημένα σε μοντέρνο στιλ. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με επίπεδη τηλεόραση και δορυφορικά κανάλια.

   Τα κλινοσκεπάσματα αλλάζονται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ υπάρχουν περισσότερα σεντόνια και ελαφριά καλύμματα για να αλλάζετε όσο συχνά θέλετε, δωρεάν. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν κλιματιστικά και διαθέτουν WiFi για πρόσβαση στο internet. Παρέχεται παιδικό κρεβάτι και παιδικό καρεκλάκι κατόπιν αιτήματος.


ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

    Η βίλα Αλκυόνη βρίσκεται σε μια έκταση 1500 μ.μ. και διαθέτει ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με πλακάκια και υδρομασάζ, που το καθιστούν μοναδική εμπειρία για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Χαλαρώστε ενώ πίνετε το κοκτέιλ σας στην πισίνα με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα ή απολαύστε το γεύμα σας στο ηλιοβασίλεμα.

   Ο κήπος της βίλας Αλκυόνη είναι η ιδανική επιλογή για γαμήλιες δεξιώσεις, πάρτι γενεθλίων και οικογενειακές συγκεντρώσεις, μέχρι και 200 άτομα.

ΠΑΡΟΧΕΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

· Κλιματισμός
· Internet υψηλής ταχύτητας
· Δορυφορική τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο
· Καθημερινή καθαριότητα, εκτός Κυριακής
· Καναπές/Κρεβάτι
· Οι πετσέτες και τα σεντόνια αλλάζουν δύο φορές την εβδομάδα
· Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων και καθιστικό
· Καφετιέρα
· Σίδερο και σιδερώστρα
· Πλυντήριο ρούχων και απορρυπαντικά
· Χρηματοκιβώτιο, σετ ραπτικής, κιτ πρώτων βοηθειών
· Πιστολάκι μαλλιών
· Καλάθι καλωσορίσματος
· Κούνια για παιδιά και παιδικό καρεκλάκι (κατόπιν αίτησης)
· Ειδικές προσφορές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στους επισκέπτες μας ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και την περίοδο ενοικίασης
· Ειδικές προσφορές για εστιατόρια στους επισκέπτες μας.
. Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο/λιμάνι (με επιπλέον χρέωση)

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Πλησιέστερη παραλία:
Παραλία Λη στους Πεύκους 1200μ
Παραλία του Αγίου Παύλου στη Λίνδο 1200μ
Σταθμός λεωφορείων: 50μ
Πλησιέστερο εστιατόριο: 1χλμ
Τοπικό σούπερ μάρκετ: 1χλμ
ΑΤΜ: 1χλμ
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων: 1χλμ
Φαρμακείο: 1χλμ
Ιατρική περίθαλψη: 1χλμ
Αεροδρόμιο: 50χλμ
Λίνδος: 2χλμ
Ρόδος: 50χλμ
Τοποθεσία:
Κόλπος Ναβαρόνε, 1χλμ από το κέντρο των Πεύκων προς το χωριό Λίνδος

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER





Marketing permission: I give my consent to BLUE DREAM VILLAS to be in touch with me via email using the information I have provided in this form for the purpose of news, updates and marketing.
What to expect: If you wish to withdraw your consent and stop hearing from us, simply click the unsubscribe link at the bottom of every email we send or contact us at newsletter@bluedreamvillas.gr. We value and respect your personal data and privacy. To view our privacy policy, please visit our website. By submitting this form, you agree that we may process your information in accordance with these terms.