ΚΡΕΒΑΤΙΑ
2
ΑΤΟΜΑ
4-6
ΠΙΣΙΝΑ
Κοινή  Θερμαινόμενη
WIFI
ΝΑΙ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΝΑΙ

Blue Dream Executive Villa

ΓΕΝΙΚΑ

   Η βίλα Blue Dream Executive βρίσκεται στους Πεύκους, κοντά στη Λίνδο και μόλις 200μ. από την παραλία. Είναι περιτριγυρισμένη από έναν όμορφο μεσογειακό κήπο με ελιές, πορτοκαλιές και αμυγδαλιές. Η θερμαινόμενη πισίνα της είναι κοινόχρηστη.

   Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια από τα οποία το ένα με τζακούζι, σαλόνι και κουζίνα. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και έξι άτομα.

   Η βίλα βρίσκεται στη μέση της ανατολικής ακτής του νησιού, και αποτελεί την ιδανική βάση για να το εξερευνήσετε. Επίσης σε μικρή απόσταση μπορείτε να συναντήσετε όμορφες απομονωμένες ακτές και δημοφιλή τουριστικά θέρετρα.

ΕΣΛ 1130319

Η ΒΙΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

   Σε κάθε υπνοδωμάτιο υπάρχουν χρηματοκιβώτια για να διατηρείτε τα τιμαλφή σας ασφαλή. Υπάρχουν ευρύχωρες εντοιχισμένες ντουλάπες, δορυφορική τηλεόραση και κλιματιστικά, η χρήση των οποίων συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Τα σεντόνια αλλάζονται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ υπάρχουν περισσότερα σεντόνια και ελαφριά παπλώματα για να αλλάζετε όσο συχνά θέλετε, δωρεάν.

   Το σαλόνι είναι άνετο και εξοπλισμένο με ολοκαίνουριο καναπέ που μπορεί να μετατραπεί σε διπλό κρεβάτι για να φιλοξενηθούν ακόμη δύο άτομα. Το σαλόνι και η κουζίνα είναι ενιαίος χώρος και μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στα υπνοδωμάτια. Το σαλόνι του επάνω ορόφου έχει μεγάλη βεράντα που οδηγεί στο αίθριο και υπέροχη θέα στη θάλασσα. Τα έπιπλα, ο φωτισμός και η διακόσμηση είναι ειδικά επιλεγμένα για να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα οικειότητας για στιγμές ζεστασιάς και χαλάρωσης.

   Η βίλα διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό με μπάνιο σε κάθε όροφο, ένα μπάνιο με ντους και ένα με τζακούζι.


   Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρική κουζίνα και φούρνο, μεγάλο ψυγείο με καταψύκτη, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, βραστήρα, τοστιέρα, φρυγανιέρα και μπλέντερ. Υπάρχει πλήρες σετ μαχαιροπίρουνων, μαγειρικά σκεύη και σκεύη σερβιρίσματος.  Υπάρχει επίσης ένα δωμάτιο εξοπλισμένο με πλυντήριο ρούχων, σίδερο, σιδερώστρα, κουτί πρώτων βοηθειών και κουτί ραψίματος.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

   Η βίλα διαθέτει κοινόχρηστη θερμαινόμενη πισίνα, που την καθιστά μοναδική εμπειρία για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Υπάρχουν επίσης αίθριο, μεγάλες βεράντες και περιβάλλεται από έναν μεσογειακό κήπο.

ΠΑΡΟΧΕΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

· Κλιματισμός
· Internet υψηλής ταχύτητας
· Δορυφορική τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο
· Συσκευή DVD
· Καθημερινή καθαριότητα, εκτός Κυριακής
· Οι πετσέτες και τα σεντόνια αλλάζουν δύο φορές την εβδομάδα
· Κοινόχρηστη θερμαινόμενη πισίνα
· Δύο πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με πλυντήρια πιάτων και καθιστικά
· Καφετιέρα
· Σίδερο και σιδερώστρα
· Πλυντήριο ρούχων και απορρυπαντικά
· Χρηματοκιβώτιο, σετ ραπτικής, κιτ πρώτων βοηθειών
· Πιστολάκι μαλλιών
· Καλάθι καλωσορίσματος
· Κούνια για παιδιά και παιδικό καρεκλάκι (κατόπιν αίτησης)
· Ειδικές προσφορές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στους επισκέπτες μας ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και την περίοδο ενοικίασης
· Ειδικές προσφορές για εστιατόρια στους επισκέπτες μας.
. Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο/λιμάνι (με επιπλέον χρέωση)

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Κεντρική παραλία Πεύκους 300μ. με καντίνα, ξαπλώστρες, ντους.
Παραλία Πλακιά 300μ. με καντίνα, ξαπλώστρες, ντους.
Σταθμός ταξί: 100μ
Σταθμός λεωφορείων: 50μ
Εστιατόρια: Στο ίδιο τετράγωνο
Παντοπωλείο: Απέναντι
ΑΤΜ: 30μ
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων: 30μ
Φαρμακείο: 50 μ
Ιατρική περίθαλψη: 40μ
Αεροδρόμιο Διαγόρας, Ρόδος: 50χλμ
Λίνδος κέντρο: 3χλμ
Ρόδος Πόλη /Λιμάνι: 50χλμ

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER





Marketing permission: I give my consent to BLUE DREAM VILLAS to be in touch with me via email using the information I have provided in this form for the purpose of news, updates and marketing.
What to expect: If you wish to withdraw your consent and stop hearing from us, simply click the unsubscribe link at the bottom of every email we send or contact us at newsletter@bluedreamvillas.gr. We value and respect your personal data and privacy. To view our privacy policy, please visit our website. By submitting this form, you agree that we may process your information in accordance with these terms.