ΚΡΕΒΑΤΙΑ
4
ΑΤΟΜΑ
8-9
ΠΙΣΙΝΑ
Ιδιωτική  Θερμαινόμενη
WIFI
ΝΑΙ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΝΑΙ

Βίλα Αρμονία

ΓΕΝΙΚΑ

     Η βίλα Αρμονία βρίσκεται στους Πεύκους κοντά στη Λίνδο, μόλις 150μ. από την παραλία και διαθέτει 4 δίκλινα υπνοδωμάτια, 3 μπάνια από τα οποία, δύο εντός υπνοδωματίων, ένα με μπανιέρα Jacuzzi και ένα επιπλέον WC. Η βίλα διαθέτει τζάκι και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπορεί να φιλοξενήσει 8-9 άτομα.

ΜΗΤΕ  1476K100A0386801

Η ΒΙΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

   Το εσωτερικό του σαλονιού και του καθιστικού είναι διακοσμημένα με φυσική πέτρα και ξύλο. Το τζάκι, τα έπιπλα, ο φωτισμός και η διακόσμηση είναι ειδικά επιλεγμένα για να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα οικειότητας για στιγμές ζεστασιάς και χαλάρωσης. Υπάρχει μια τηλεόραση με δορυφόρο, DVD player, ηχοσύστημα και κλιματιστικά, η χρήση των οποίων συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Το σαλόνι και η κουζίνα είναι ενιαίος χώρος και μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στα τρία υπνοδωμάτια. Το τέταρτο βρίσκεται στο ισόγειο.

   Η πολυτελή πλήρως εξοπλισμένη ιταλική κουζίνα έχει οικιακές συσκευές SIEMENS, όπως φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο, κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, μεγάλο ψυγείο με καταψύκτη και μηχανή πάγου, καφετιέρα, βραστήρα, τοστιέρα, μίξερ, φρυγανιέρα και μπλέντερ. Υπάρχει πλήρες σετ μαχαιροπίρουνων, μαγειρικά σκεύη και σκεύη σερβιρίσματος. Στις αποθήκες θα βρείτε επίσης σίδερο, σιδερώστρα, κιτ πρώτων βοηθειών και κουτί ραψίματος.

   Η βίλα διαθέτει τέσσερα δίκλινα υπνοδωμάτια. Δύο από τα υπνοδωμάτια έχουν δύο μονά κρεβάτια και δύο έχουν διπλά κρεβάτια. Τα ολοκαίνουργια ποιοτικά στρώματα παρέχουν μέγιστη άνεση. Μια θυρίδα ασφαλείας διατηρεί τα τιμαλφή σας ασφαλή. Η βίλα διαθέτει ευρύχωρες ντουλάπες και στεγνωτήρα μαλλιών σε κάθε δωμάτιο. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση. Τα σεντόνια αλλάζονται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ υπάρχουν περισσότερα σεντόνια και ελαφριά παπλώματα για να αλλάζετε όσο συχνά θέλετε, δωρεάν. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι πλήρως κλιματιζόμενα και διαθέτουν WiFi για πρόσβαση στο internet. Παρέχεται παιδικό κρεβάτι και παιδικό καρεκλάκι κατόπιν αιτήματος.

   Η βίλα διαθέτει τρία πλήρως εξοπλισμένα μπάνια. Δύο από αυτά βρίσκονται εντός των υπνοδωματίων. Το ένα διαθέτει μπανιέρα με τζακούζι, το δεύτερο διαθέτει ντους και το τρίτο είναι WC. Όλα τα μπάνια είναι διακοσμημένα σε μοντέρνο στιλ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

   Η βίλα διαθέτει ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με ψηφιδωτά πλακάκια και υδρομασάζ που την καθιστούν μοναδική εμπειρία για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Χαλαρώστε ενώ πίνετε το κοκτέιλ σας στην πισίνα με θέα την εκπληκτική θάλασσα ή απολαύστε το γεύμα σας στο ηλιοβασίλεμα.

ΠΑΡΟΧΕΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

· Κλιματισμός
· Internet υψηλής ταχύτητας
· Δορυφορική τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο
· Συσκευή DVD
· Καθημερινή καθαριότητα, εκτός Κυριακής
· Οι πετσέτες και τα σεντόνια αλλάζουν δύο φορές την εβδομάδα
· Ιδιωτική πισίνα με σπα
· Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων και καθιστικό
· Καφετιέρα
· Σίδερο και σιδερώστρα
· Πλυντήριο ρούχων και απορρυπαντικά
· Χρηματοκιβώτιο, σετ ραπτικής, κιτ πρώτων βοηθειών
· Πιστολάκι μαλλιών
· Καλάθι καλωσορίσματος
· Κούνια για παιδιά και παιδικό καρεκλάκι (κατόπιν αίτησης)
· Ειδικές προσφορές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στους επισκέπτες μας ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και την περίοδο ενοικίασης
· Ειδικές προσφορές για εστιατόρια στους επισκέπτες μας.
. Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο/λιμάνι (με επιπλέον χρέωση)

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

 Κέντρο Πεύκων: 1χλμ
Πλησιέστερη παραλία: 150μ
Σταθμός ταξί: 1χλμ
Σταθμός λεωφορείων: 50μ
Πλησιέστερο εστιατόριο: 50μ
Τοπικό σούπερ μάρκετ: Απέναντι
ΑΤΜ: 400μ
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων: 350μ
Φαρμακείο: 500μ
Ιατρική περίθαλψη: 400μ
Αεροδρόμιο: 50χλμ
Χωριό Λίνδος: 3,5χλμ
Ρόδος: 50χλμ
Τοποθεσία: 0.5μ από το κέντρο των Πεύκων, προς το χωριό Λάρδος (απέναντι από το ξενοδοχείο Κοράλι)

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER





Marketing permission: I give my consent to BLUE DREAM VILLAS to be in touch with me via email using the information I have provided in this form for the purpose of news, updates and marketing.
What to expect: If you wish to withdraw your consent and stop hearing from us, simply click the unsubscribe link at the bottom of every email we send or contact us at newsletter@bluedreamvillas.gr. We value and respect your personal data and privacy. To view our privacy policy, please visit our website. By submitting this form, you agree that we may process your information in accordance with these terms.