Περιοχή Πεύκων-Λίνδου

Πεύκοι:
Οι Πεύκοι είναι μια βολική βάση για εκδρομές στα παραδοσιακά χωριά του νότιου και στα δασωμένα βουνά του κεντρικού μέρους του νησιού. Τόσο στους Πεύκους όσο και στη Λίνδο υπάρχουν όλες οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις που μπορείτε να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας: Εστιατόρια, ΑΤΜ, καταστήματα και ταξιδιωτικά γραφεία βρίσκονται παντού, ενώ τα ψυχαγωγικά προγράμματα περιλαμβάνουν θαλάσσια σπορ, εκδρομές με σκάφος στα κοντινά νησιά και στην Τουρκία, κρουαζιέρες με γυάλινο βυθό, καφέ, μπαρ, κλαμπ, και πολλά άλλα.

Λάρδος :
Το γειτονικό χωριό Λάρδος βρίσκεται στην όμορφη ακτή της Νότιας Ρόδου, και έχει πολλές παραλίες, όρμους και κρυστάλλινα νερά. Προς το βορρά είναι οι εξίσου όμορφες και δημοφιλείς παραλίες της ανατολικής ακτής, τα Βληχά, η Κάλαθος, η Αγάθη, τα Στεγνά, η Τσαμπίκα και τα Αφάντου όπως επίσης και τα μεγάλα τουριστικά θέρετρα κοντά στην πόλη της Ρόδου. Μια διαδρομή 20 λεπτών θα σας μεταφέρει στο Γήπεδο Γκολφ Αφάντου.

Λίνδος:
Η Λίνδος, με τα μεσαιωνικά σοκάκια, τα αρχαία μνημεία και τα ιστορικά σπίτια της, θεωρείται από πολλούς ως το ωραιότερο χωριό της Ρόδου. Το επιβλητικό της κάστρο, που χτίστηκε δραματικά πάνω από έναν απότομο βράχο με θέα στο χωριό, είναι το πιο γνωστό σημείο της Λίνδου. Μέσα στα τείχη, ο αρχαίος ναός της Αθηνάς και άλλα σημαντικά μνημεία μιλάνε για μια εποχή ευημερίας, όταν η Λίνδος ήταν ένα από τα κορυφαία ναυτιλιακά λιμάνια του αρχαίου κόσμου. Οι καταπληκτικοί βράχοι δίνουν τη θέση τους σε γραφικούς αμμώδεις όρμους, ενώ η θέα προς τη μικρή λιμνοθάλασσα του Αγίου Παύλου είναι απλά μαγευτική.

Κάλαθος:
Στο χωριό Κάλαθος υπάρχουν καταστήματα, εστιατόρια, ψαροταβέρνες, κατάστημα με κεμπάπ, μπαρ κλπ. Η παραλία της Καλάθου είναι επίσης μεγάλη, καθαρή και όμορφη. Το γραφικό και παραδοσιακό χωριό έχει τη δική του ομορφιά.

Ταξιδιωτικός Οδηγός

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Marketing permission: I give my consent to BLUE DREAM VILLAS to be in touch with me via email using the information I have provided in this form for the purpose of news, updates and marketing.
What to expect: If you wish to withdraw your consent and stop hearing from us, simply click the unsubscribe link at the bottom of every email we send or contact us at newsletter@bluedreamvillas.gr. We value and respect your personal data and privacy. To view our privacy policy, please visit our website. By submitting this form, you agree that we may process your information in accordance with these terms.